Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna a L'Eliana 'Elifreak', l'esdeveniment que reuneix els amants del còmic, manga i anime

• La cita tindrà lloc el pròxim 20 d'abril en el Passeig Secondo Baldín.

Elifreak, l'esdeveniment anual que captiva els cors dels aficionats al còmic, manga i anime, torna enguany carregat d'emoció i entreteniment. Organitzat per la Regidoria de Joventut i Esports de l'Ajuntament de L'Eliana, aquest esdeveniment esdevé un punt de trobada indispensable per a tots aquells apassionats dels móns de la ficció, la fantasia i la cultura japonesa.

Amb l'esperada celebració que tindrà lloc del 25 al 27 de maig al Poliesportiu Municipal, els assistents podran gaudir d'un ampli ventall d'activitats, des de sessions de dibuix en directe fins a concursos de cosplay, passant per projeccions de les últimes novetats en sèries i pel·lícules d'animació japonesa. El programa d'enguany promet sorprendre amb conferències a càrrec d'experts en la matèria, sales temàtiques dedicades als universos més populars i espais d'exposició de col·leccionables i material exclusiu.

Entre les novetats destacades, destaquen les actuacions en directe de grups musicals relacionats amb la cultura otaku i les competicions devideojocs que posaran a prova les habilitats dels participants. A més, no faltaran els estands de venda de còmics, figures d'acció, roba i accessoris relacionats amb els personatges més emblemàtics del còmic i l'anime.

Elifreak s'ha consolidat com un esdeveniment de referència per a la comunitat d'aficionats al món del còmic, manga i anime a L'Eliana i les rodalies. Amb una oferta variada i atractiva, aquesta cita anual promet una experiència única per a tots els amants de la cultura japonesa i la creativitat en tots els seus vessants.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal