Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna la Mostra’T a l’Eliana: Segona Edició de la Mostra de Teatre Escolar


L’Ajuntament de l’Eliana ha impulsat la segona edició de la 'Mostra de Teatre Escolar', que se celebrarà els dies 17 i 25 d’abril i 8, 15, 22 i 29 de maig en l’Auditori Municipal. Aquest any, el festival compta amb sis representacions pensades per a l’alumnat de primària i secundària, amb l'objectiu de donar visibilitat al treball entorn del teatre que realitzen el professorat i l'alumnat en els col·legis i instituts.

Mostra’T s’inaugurarà el dimecres 17 d’abril amb l’obra 'Charlie i la fantàstica fàbrica de xocolata', a càrrec del grup de teatre del col·legi Helios 'TreatrHelios'. El dijous 25 d’abril serà el torn del CEIP l’Olivera, amb la representació de 'La princesa dels dits màgics' a càrrec de l'alumnat de sisé.

Ja entrat el mes de maig, el dimecres 8, l’alumnat de sisé del CEIP El Garbí interpretarà 'La carrasca'. Una setmana després, el dia 15, el Grup El Carmen, pertanyent al CEIP Virgen del Carmen, delectarà el públic amb 'La medusa cerca amics'. I ja deixant els centres de primària, el dimecres 22 serà el moment per a l’IES l’Eliana, amb el grup Els Espectres Macabres que representaran 'Les bruixes'.

La clausura de la segona edició de la mostra serà el dimecres 29 de maig i estarà a càrrec d’una companyia professional, La Tourné Teatro, interpretant 'L’illa del tresor'.

L’edila d'Educació, Eva Santafé, ha recalcat que els sis espectacles que formen part d’aquesta segona edició de Mostra’T guarden un missatge educatiu i pedagògic: 'busquem potenciar la formació dels i les estudiants i oferir diferents vies de diversió i afició a través del teatre'.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal