Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Talls al trànsit i restriccions d'estacionament a València i algunes localitats per l'Ironman 70.3

La part ciclista de la prova podrien afectar a Nàquera, Serra, Bétera, Sant Antonio de Benaixeve i Paterna

El cap de setmana vinent, la ciutat de València es prepara per acollir l'esdeveniment esportiu internacional de triatló de mitja distància Ironman 70.3. Organitzat per Ironman Spain SLU amb el suport de l'Ajuntament i la Fundació Esportiva Municipal, aquest esdeveniment té l'atenció dels residents i els visitants de la ciutat, així com de la comunitat esportiva en general.

L'Ironman és una sèrie de carreres de triatló de fons organitzades per la  que es combina natació, ciclisme i marató, tot en la mateixa prova i participants.

La prova ciclista afectarà a algunes localitats de Camp de Túria i a l'acces a València

La jornada, que tindrà lloc el diumenge 21 d'abril, consta de tres proves esportives. La natació, que abarca 1.900 metres a la dàrsena interior de la Marina de València, s'iniciarà a les 07.30 hores i finalitzarà a les 09.30 hores. Seguidament, es desenvoluparà la prova de ciclisme, amb un recorregut de 90 quilòmetres que transcorrerà pels termes municipals de València, Alboraia, Meliana, Foios, Albalat dels Sorells, Albuixec, Massalfassar, Massamagrell, Museros, Nàquera, Serra, Bétera, Sant Antoni de Benaixeve i Paterna. A partir de les 08.10 hores, els participants sortiran de la Marina Nord i circularan per aquestes poblacions fins al seu retorn a València, previst entre les 09.50 i les 14.00 hores, afectant l'avinguda del Maestro Rodrigo i el bulevard sud. Finalment, la jornada es clourà amb una cursa a peu de 21,1 quilòmetres per l'antiga llera del riu Turia, amb meta a la Ciutat de les Arts i les Ciències, des de les 10.25 fins a les 17.20 hores.

Pas dels ciclistes per les distintes localitats

El pas dels corredors per les diferents localitats afectarà el trànsit rodat durant la celebració de la prova per a garantir la seguretat dels participants i el públic. Des de les 7.00 fins a les 11.15 hores, l'accés a PortSaplaya es permetrà per la CV311 i la seua eixida per la V21 en direcció nord. A més, la CV32 entre Massamagrell i A7 estarà tancada durant aquest lapse de temps, així com la travessia CV32 (Museros-Massamagrell) per CV300 i la seua rotonda en direcció a la platja des de Museros.

Entre les 7.30 i les 11.30 hores, el trànsit veurà afectat el seu trànsit en les vies CV32/CV305/CV315 en direcció a Nàquera. Des de les 8.00 fins a les 12.00 hores, les carreteres que van des de Nàquera cap a Serra, Porta Coeli i Calderona romandran tancades, així com les vies en direcció contrària, des de Serra cap a Nàquera.

Durant les 8.15 i les 12.30 hores, la CV333 veurà alterada la seua intersecció amb la CV331, amb accés a Bétera per A7 i CV310, i es tancaran els camins de partides rurals a Bétera Aquest. Des de les 8.45 fins a les 13.00 hores, la CV336 a Sant Antoni de Benaixeve en direcció a Bétera també estarà tancada a l'altura del carrer de la Marina Baixa, amb accés a Bétera per A7+CV310.

Finalment, entre les 9.00 i les 13.20 hores, el Polígon L'Andana estarà tancat en direcció sud i així com les eixides/entrades 8 i 6 de la CV35 en direcció sud, mantenint oberta la CV31 en direcció a la CV35.

Per garantir el bon funcionament de la prova, l'Ajuntament de València ha establert un dispositiu especial de trànsit que inclou talls i restriccions d'estacionament en diversos punts de la ciutat. Des de les 07.15 fins a les 10.30 hores, es produiran talls al trànsit a la zona de la Malva-rosa i la Marina Nord. A més, de 09.00 a 14.30 hores, es veurà afectada la circulació a l'avinguda del Maestro Rodrigo i el bulevard sud.

Pel que fa a les restriccions d'estacionament, s'ha prohibit l'estacionament al passeig de l'Albereda i a la Marina de València des del dissabte 20 d'abril a les 08.00 hores fins al diumenge 21 a les 15.00 hores. Així mateix, altres vies com el carrer de José Ballester Gozalvo, el carrer d'Eugènia Vinyes, l'avinguda del Maestro Rodrigo i altres carrers veïns veuran restringida l'activitat d'estacionament durant el cap de setmana.

Per tal d'evitar molèsties als conductors i facilitar la mobilitat dels residents, des de l'Ajuntament s'ha recomanat consultar les línies afectades de l'EMT València en la secció 'Última Hora' de la seua pàgina web, així com en l'aplicació i les xarxes socials de l'empresa municipal.

Així, València es prepara per a acollir una jornada esportiva que promet emocions i esforç, tot aportant un impacte positiu tant en l'àmbit esportiu com econòmic per a la ciutat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal