Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'inicien les obres de la Casa de la Joventut de Loriguilla


 l'Ajuntament de Loriguilla ha anunciat l'inici de les obres de rehabilitació de l'antic casal faller, on es ubicarà la nova Casa de la Joventut. Aquest projecte s'inicia després del procés de contractació previ, segons ha informat la regidoria de Joventut.

El regidor Jorge Sáez ha declarat: "Un espai dedicat als joves de la nostra localitat. Un punt de suport per a la 'Garantia Juvenil'. Aquest programa ofereix oportunitats de formació, ocupació i emprenedoria per a tots aquells joves que vulguen impulsar el seu futur."

La nova Casa de la Joventut serà un punt de trobada inclusiu, innovador i ple d'activitats enriquidores. La regidoria prepararà des de tallers formatius fins a esdeveniments culturals. Es preveu una amplia gamma d'activitats per a promoure el desenvolupament dels joves de la localitat.

#loriguilla #loriguillaesjuventud


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal