Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra promourà la lectura especialment entre xiquets i xiquetes, el mes d'abril

Mar Benegas ha obert la programació a l'Escoleta Infantil Municipal

Serra, un municipi compromès amb la cultura i l'educació, ha organitzat una sèrie d'activitats dedicades al foment de la lectura durant el mes d'abril. Amb motiu del Dia del Llibre, l'Ajuntament de Serra, encapçalat pel regidor de Promoció Cultural, Borja Martínez, ha dissenyat una variada programació dirigida a tots els sectors de la població, des de xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys fins als adults.

El punt de partida d'aquesta iniciativa cultural va ser la jornada inaugural a l'Escoleta Infantil Municipal, on la reconeguda autora Mar Benegas va oferir una sessió de contes adaptats per als més menuts. Seguint amb aquesta dinàmica, el 20 d'abril, la narradora oral Cecilia Silva arribarà a la biblioteca municipal amb una selecció de contes destinats al públic adult. 

El 21 d'abril, en una sessió matinal al local municipal de la urbanització Torre de Portaceli, Cecilia Silva oferirà el seu contacontes "Roba estesa", adreçat a tota la família. Els clubs de lectura tindran les seues sessions el 22, dedicades als adults, i el 23, coincidint amb el Dia del Llibre, amb activitats especials per als més menuts.

El 22 d'abril, la biblioteca acollirà la presentació del darrer llibre de MªCarmen Arnau, "L’essència de l’arbre", mentre que el divendres 26, el públic familiar del nucli urbà podrà gaudir de "Contes desbaratats", una sessió de contacontes amb música.

Finalment, les activitats culminaran amb la presentació del llibre "La cartoixa de Portaceli. Vuit segles de testimoni", el 3 de maig a la Casa de la Cultura. Aquest esdeveniment inclourà una ponència a càrrec d'Adrià Besó Ros, que abordarà els anys de l'exclaustració del monestir degà en terres valencianes.

Serra es consolida, un any més, com un referent en la promoció de la lectura i la cultura, oferint una programació variada i participativa que pretén arribar a tots els sectors de la població, consolidant-se com a exemple de municipi compromés amb el desenvolupament cultural i educatiu del seu entorn.

l.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal