Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve: Va celebrar els 27 anys de la segregació amb una gran festa

El passat dilluns, 8 d'abril, Sant Antoni de Benaixeve va vibrar amb una festa commemorativa de la seua separació de Paterna fa ja 27 anys. La celebració, que va reunir més de 1.500 veïns i veïnes, va destacar per l'ambient festiu i de cohesió comunitària que es va viure.

La jornada va iniciar-se amb el V Campionat Comarcal de Jocs de Mesa UDP Los Azahares - Camp de Túria, el qual va generar un gran interés, especialment entre els membres més antics de la comunitat. La plaça de l'Ajuntament es va convertir en un punt d'encontre ple d'emoció i camaraderia.

La Fira del Comerç va ser també un èxit rotund, amb la participació activa de diversos establiments i entitats locals, oferint una àmplia varietat de productes i serveis. Els inflables lúdics van captivar l'atenció dels més joves i de les seues famílies, convertint-se en una de les atraccions més populars de la jornada.

Al voltant de les 13.00 hores, es va dur a terme l'acte institucional de reconeixement, en el qual l'Ajuntament va destacar la tasca i el compromís de 21 residents en diferents àmbits, incloent-hi l'esport, la cultura i altres mèrits professionals. Un dels moments culminants va ser l'homenatge al Sant Antoni Club de Futbol per la seua destacada actuació en la Lliga de Segona Regional durant el 2023.

L'alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve, Eva Tejedor, va expressar el seu orgull per tots aquells que van contribuir a la independència del municipi, destacant especialment el paper essencial dels primers habitants i les seues famílies en la formació de la localitat.

L'acte va comptar amb la presència d'autoritats convidades, com l'alcaldessa de Loriguilla, Montse Cervera, i l'alcalde de Benagéber i president de la Mancomunitat del Ato Turia, Rafa Darijo.

La jornada va concloure amb una paella gegant, que va congregar més de 1.000 persones, posant així el punt final a una jornada de convivència, diversió i unitat en la celebració del 27è aniversari de la independència de Sant Antoni de Benaixeve com a municipi.

María José Esteve, regidora de Festes, va destacar l'entusiasme i el suport mostrat per la comunitat en la celebració de la Festa de la Segregació, assegurant que la participació activa de tots els assistents va ser clau per a l'èxit de l'esdeveniment.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal