Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sandra Gómez confirma la seua candidatura per formar part de la llista del PSOE a les eleccions europees

Esquerra Socialista proposa al síndic Manolo Mata i el diputat Michel Montaner, entre d'altres

La portaveu del PSPV a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha confirmat la seua intenció de presentar-se a les llistes del PSOE per a les pròximes eleccions europees del mes de juny. Aquesta decisió, anunciada en una roda de premsa, representa un pas significatiu en la seua carrera política i en el context del partit.

En el procés de configuració de les candidatures, els militants de les agrupacions del PSPV tindran l'oportunitat de votar fins al pròxim 21 d'abril. És important destacar que aquestes votacions no són vinculants, ja que serà el PSOE qui finalment decidirà els integrants de la llista, considerant que es tracta d'una circumscripció única, segons fonts socialistes.

Sandra Gómez ha exposat que aquesta decisió ha estat fruit d'una reflexió madurada durant l'últim any, tant en l'àmbit personal com polític. Ha destacat la importància d'obrir una nova etapa en la seua trajectòria i en la vida política de la ciutat de València. A més, ha subratllat que el càrrec requereix una dedicació total, amb una il·lusió, força i compromís inqüestionables.

En aquest sentit, la seua decisió també respon a la convicció de representar el projecte de ciutat europea que ella defensa, enfrontant-lo al model que, segons ella, representa l'actual alcaldessa, María José Catalá del PP. Aquest compromís amb la ciutat de València com a Capital Verde Europea o Capital Europea de turisme intel·ligent i sostenible, ha estat un dels pilars fonamentals en la seua decisió.

D'altra banda, en cas de ser elegida com a membre de la llista i convertir-se en eurodiputada socialista, Gómez abandonaria el fer de portaveu del PSPV a l'ajuntament, una responsabilitat que assumiria l'actual portaveu adjunt, Borja Sanjuán. Malgrat això, ha afirmat la seua determinació de complir amb el mandat de quatre anys com a secretària general del partit a la ciutat de València, amb l'objectiu de donar estabilitat a la formació.

Pel que fa a l'aprovació i el suport de les direccions polítiques, Gómez ha assegurat que no hauria anunciat les seues intencions sense comptar amb el suport de diverses instàncies polítiques.

A més de la seua candidatura, el corrent Esquerra Socialista ha proposat altres noms per a la llista, com ara Manolo Mata, Michel Montaner, Andrés Perelló i María Teresa Águila. Aquesta pluralitat de perfils demostra la diversitat i riquesa del partit en la seua aposta per a les eleccions europees.

En resum, la confirmació de la candidatura de Sandra Gómez representa un moviment rellevant en l'escenari polític valencià, marcat per les pròximes eleccions europees i pel procés de configuració de les llistes del PSOE. Amb una trajectòria consolidada dins del partit i un clar compromís amb els valors europeus, Gómez aspira a representar els interessos de la ciutat de València en el context del Parlament Europeu.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal