Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sánchez anuncia que continuarà al capdavant del govern i insta a la mobilització de la majoria social

 El president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat en una declaració institucional des del Palau de la Moncloa que continuarà al capdavant de l'Executiu. "He decidit seguir", ha afirmat, al mateix temps que ha assenyalat que aquesta decisió és "un punt i a part" i ha cridat a la majoria social a la mobilització.

L'anunci del cap de l'Executiu es produeix cinc dies després que comunicara a través d'una carta en internet un període de reflexió per a decidir sobre la seua continuïtat al capdavant del Govern. "He decidit seguir, seguir amb més força si cap al capdavant de la Presidència. Aquesta decisió no suposa un punt i seguit, és un punt i apart, ho garantisc", ha indicat Sánchez.

A més, ha demanat que "la majoria social es mobilitze en una aposta decidida per la dignitat i el sentit comú, posant fre a la política de la vergonya que fa massa temps que patim". "Hem de decidir que tipus de societat volem ser i crec que el nostre país necessita fer aquesta reflexió col·lectiva. De fet, durant aquests cinc dies ja hem començat a fer-la. Una reflexió col·lectiva que òbriga pas a la neteja, a la regeneració i al joc net", ha afegit.

Sánchez ha agraït les mostres d'afecte rebudes en els últims dies, des que va anunciar que cancel·lava la seua agenda pública, especialment la del PSOE que "influït decisivament" en la seua decisió, segons ha afirmat.

Després de cinc dies de reflexió, el president indica que continuarà al capdavant del govern, assegurant que assumirà el cost familiar que la guerra bruta de l'extrema dreta i la dreta  continuarà infligint. Tot i anunciar reformes, ara és el moment de dur-les a terme, ja que després de la mobilització ciutadana, el suport dels socis de coalició i la base parlamentària que el manté i s'ha manifestat a favor, és l'hora de concretar-les. Això no pot quedar-se en una simple reflexió i s'ha de centrar immediatament en les reformes necessàries de l'Estat, la reforma necessària del Poder Judicial per evitar tenir una Magistratura políticament militant i de dreta tan exacerbada, canvis socials per avançar en drets socials i frenar el que l'extrema dreta i la dreta estan venent a les comunitats autònomes, retrocessos socials i polítics que s'apropen a l'època franquista amb les seues lleis - com la de la concòrdia.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal