Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria S'uneix a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents d'EspanyaEl municipi de Riba-roja de Túria ha pres un pas significatiu cap a la modernització i millora contínua de la seua oferta turística en unir-se a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents d'Espanya. Aquesta iniciativa marca un punt d'inflexió en el compromís del municipi per impulsar un model de gestió innovador, sostenible i tecnològicament avançat.

La inclusió de Riba-roja de Túria en aquesta xarxa nacional, oficialitzada el passat 27 de març, reflecteix la seua dedicació cap a la governança eficient, la sostenibilitat mediambiental, l'accessibilitat per a tots, la constant innovació i la integració de tecnologies capdavanteres com a pilars fonamentals de la seua estratègia turística.

La Secretaria d'Estat de Turisme lidera la coordinació i gestió d'aquesta iniciativa, amb l'objectiu de promoure la conversió de les destinacions turístiques espanyoles a destins intel·ligents i fomentar la col·laboració públic-públic i publicoprivada en el desenvolupament de productes, serveis i actuacions de les Destinacions Turístiques Intel·ligents. A més, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria disposa de dos anys per a dur a terme el diagnòstic del destí, amb la finalitat d'avaluar la seua situació i dissenyar estratègies específiques per a potenciar el desenvolupament turístic intel·ligent i sostenible del municipi.

La Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents no sols proporciona un marc de referència per a la transformació digital i sostenible de les destinacions turístiques, sinó que també fomenta la col·laboració i l'intercanvi de coneixements entre elles. Això es tradueix en un desenvolupament turístic més cohesionat, robust i beneficiós per a tots els actors involucrats.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha destacat la importància d'adaptar-se a les noves tendències en el sector turístic, impulsant la innovació i l'aplicació de tecnologia per a promoure un model sostenible i competitiu que situï al municipi com un destí d'interior preferent.

Amb aquesta incorporació a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents d'Espanya, Riba-roja de Túria reafirma el seu compromís amb el desenvolupament turístic sostenible, l'excel·lència i la millora contínua per a oferir experiències memorables als seus visitants.Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal