Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria registra un total de 2.050 empreses, un increment del 11,4% durant l'última dècada

.Segons dades del Directori Central d'Empreses (Dirce) de la Generalitat Valenciana, la localitat de Riba-roja de Túria ha vist un augment significatiu en el nombre d'empreses que s'han establert en el municipi durant l'última dècada. Entre els anys 2014 i 2023, el nombre d'empreses ha passat de 1.840 a 2.050, representant un increment del 11,4%.

Aquest augment s'ha produït principalment en sectors com el serveis i la logística, amb un total de 1.646 empreses registrades al desembre de 2023, comparat amb les 1.436 empreses existents el 2014. En concret, el sector del comerç, el transport i l'hostaleria lideren aquest creixement amb 769 empreses, seguides de les activitats professionals i tècniques amb 346 empreses, i altres serveis personals amb 189 empreses.

El municipi també ha vist un augment en diverses altres àrees comercials, com ara educació, sanitat, serveis socials, activitats immobiliàries, finances, assegurances i tecnologies de la informació i comunicació. Aquest creixement ha situat a Riba-roja de Túria com un dels principals focus empresarials de la comarca, superant altres localitats com Bétera i la Pobla de Vallbona, segons informa l'ajuntament.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha subratllat l'impacte positiu d'aquest creixement econòmic, atribuint-lo a una combinació d'inversió estratègica en sectors clau com la logística i la innovació, juntament amb el suport continuat als polígons industrials del municipi. Aquesta tendència,segons Raga, posa de manifest el compromís tant del sector privat com de l'ajuntament en la promoció del desenvolupament econòmic i social de la zona.

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal