Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria celebra el Dia del Poble Gitano al Parc Municipal Maldonado

El pròxim diumenge 14 d'abril, el Parc Municipal Maldonado de Riba-roja de Túria es convertirà en l'escenari de la celebració del Dia del Poble Gitano. Aquesta commemoració, que se celebra cada any el 8 d'abril, recorda el Primer Congrés Mundial romaní/gitano que va tenir lloc a Londres el 1971. L'Ajuntament de Riba-roja de Túria es suma un any més a aquesta jornada tan especial amb un programa d'activitats pensades per a donar suport i reconeixement al col·lectiu gitano resident al municipi.

La jornada, que tindrà lloc a partir de les 11.30 hores, inclourà diverses activitats adreçades a persones de totes les edats. Els més xicotets i xicotetes tindran l'oportunitat de participar en diverses activitats i jocs, a més de poder gaudir d'un photocall per a immortalitzar el moment.

A partir de la mateixa hora, l'escenari central del parc acollirà les actuacions del grup 'Los Cariños' i del reconegut cantaor de flamenc Antonio Amador Tonetti, que amenitzaran la jornada amb la seua música.

Més tard, a les 12.30 hores, el ritme i la diversió arribaran de la mà del grup musical 'Son de Timba', que farà ballar a tots els assistents amb els seus temes més animats.

Un dels moments més esperats serà l'arribada de l'hora de dinar, ja que tots els participants tindran l'oportunitat de degustar una deliciosa paella i refrescar-se amb una beguda, tot oferit per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.

L'alcalde de la localitat, Robert Raga, ha destacat la importància d'aquesta celebració com a mostra de la diversitat cultural present al municipi i ha reafirmat el compromís de l'Ajuntament en la promoció de la integració i la igualtat d'oportunitats per a tots els seus habitants, independentment de la seua ètnia o procedència.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria reafirma el seu compromís amb la promoció de la diversitat i el respecte a totes les cultures que conviuen en el municipi, contribuint a la construcció d'una societat més inclusiva i cohesionada.

Així, el Dia del Poble Gitano es presenta com una ocasió ideal per a celebrar la riquesa cultural i la diversitat que caracteritza Riba-roja de Túria, alhora que es reivindica el dret al reconeixement, la justícia i la igualtat per a tots els seus habitants.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal