Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió de l'Eliana amb la Conselleria d'Educació per la reforma del Garbí i el segon IES de l'Eliana

L'Ajuntament de l'Eliana, juntament amb representants de la Conselleria d'Educació, s'han reunit per abordar els importants projectes educatius del municipi, incloent-hi la reforma i ampliació del CEIP El Garbí i la construcció d'un segon institut.

Malgrat els esforços de les autoritats locals , encara es troben pendents diversos desafiaments i tràmits administratius que podrien retardar l'avanç dels projectes, afectant la comunitat educativa de l'Eliana.

L'Ajuntament de l'Eliana ha celebrat una important reunió de treball amb el director general d'Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel, juntament amb altres representants destacats, incloent-hi l'alcalde Salva Torrent i la regidora Marta Andrés, així com personal tècnic. Aquesta trobada ha tingut com a objectiu principal examinar l'estat actual dels dos grans projectes educatius pendents en el municipi.

D'una banda, es destaca la reforma i ampliació del CEIP El Garbí, un projecte que ha vist un increment significatiu en el seu pressupost, arribant als 2.814.821,98 €. No obstant això, s'ha posat de manifest la necessitat que la Conselleria d'Educació amplie les competències per tal de començar l'execució d'aquesta obra essencial per a la comunitat educativa.

D'altra banda, es fa referència al segon projecte rellevant: la construcció d'un segon institut per a l'Eliana. Aquesta iniciativa està a l'espera que la Conselleria d'Educació facilite el pla de necessitats elaborat pel departament de Planificació. Amb aquest document en mans, es podria procedir a l'aprovació de la nova ubicació, una parcel·la municipal de 10.295,83 metres quadrats al SUZR-10.

Tant l'alcalde de l'Eliana com el director general d'Infraestructures Educatives s'han mostrat confiats i optimistes en el progrés dels projectes, especialment durant el mes d'abril. L'alcalde Torrent ha expressat la importància vital d'avançar en aquests plans per tal de satisfer les necessitats de la comunitat educativa local.

A més, el director general ha assegurat que durant aquest mes donarà resposta a les qüestions plantejades, reafirmant així el compromís de les autoritats competents en fer realitat aquests importants projectes per al municipi.

En definitiva, l'Eliana queda pendent que els esforços i la col·laboració entre l'Ajuntament de l'Eliana i la Conselleria d'Educació representen un pas positiu cap a la millora de les infraestructures educatives del municipi


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal