Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Promoció de Pràctiques Educatives dels Estudiants en departaments de l'Ajuntament de Bétera

 Aquesta setmana, quatre residents de Bétera que cursen diferents programes de Formació Professional en diversos centres educatius s'han incorporat als diferents departaments municipals. A través de convenis amb diverses institucions educatives, l'Ajuntament facilita l'accés dels residents a aquestes oportunitats de formació en l'àmbit de l'administració local.

Les pràctiques educatives són fonamentals per al desenvolupament professional dels joves i l'Ajuntament de Bétera, conscients de la seua importància, continua implementant polítiques de personal i formació. Això es tradueix en una millora de les oportunitats educatives i laborals per als joves residents de Bétera, que poden adquirir experiència pràctica en l'administració local i establir les bases per a futures oportunitats professionals.

L'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha afirmat: "Facilitem l'accés a les pràctiques educatives per als residents de Bétera, independentment d'on estiguen estudiant, perquè puguen aplicar els seus coneixements en l'àmbit de l'administració pública sense haver de desplaçar-se fora del municipi".

Així mateix, la regidora de Personal, Marisa Silvestre, ha expressat el seu agraïment a tot el personal municipal per acollir a aquests estudiants i facilitar-los la seua formació pràctica, ja que juguen un paper fonamental en el desenvolupament professional d'aquests joves.

Les declaracions es van fer durant la benvinguda als quatre estudiants recents, que es van unir als departaments d'Esports, Arxiu, Gestió Tributària i Alcaldia. Tres d'ells provenen de l'IES Les Alfàbegues, on cursen el cicle formatiu de grau bàsic de serveis administratius, mentre que una estudiant més cursa el grau mitjà de gestió administrativa al centre Sant Jaume Apòstol de Montcada.

Els quatre estudiants exerciran funcions relacionades amb les seues especialitats acadèmiques durant uns mesos, complementant així els seus estudis i adquirint una valuosa experiència professional.

A més, a final de mes es preveu la incorporació de nous estudiants a la plantilla municipal per aplicar els seus coneixements teòrics en un entorn laboral real.

A banda d'aquesta iniciativa, la regidora de Personal també ha anunciat que ja s'està treballant en la convocatòria 2024 del programa Bétera Et Beca, que ofereix pràctiques remunerades en diversos àmbits i departaments de l'Ajuntament durant els mesos de Juliol i Agost. Aquest programa, que s'ha repetit amb èxit any rere any, ofereix una valuosa oportunitat educativa per als estudiants de Bétera.

   



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal