Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna celebra el IX Concurs de Marca pàgines amb un rècord de participació

La biblioteca de la Cova Gran de Paterna ha acollit l'acte de lliurament de premis de la IX edició del Concurs de Marca pàgines de la ciutat, organitzat per l'Ajuntament de Paterna a través de la Regidoria de Biblioteques. En aquesta edició, sota la temàtica "Robots reals o imaginaris", s'han presentat un total de 401 treballs, superant amb escreix els 318 de l'any passat.

Una participació que reflecteix l'èxit del certamen

El regidor de Biblioteques, Roberto Usina, ha destacat "l'èxit i l'augment cada vegada major en la participació d'aquest certamen", que fomenta la lectura i la creativitat entre els més joves. Usina ha agraït la col·laboració de les famílies paterneres i la comunitat educativa, i ha afirmat que "des del consistori continuarem impulsant i donant suport a aquest tipus d'accions a la nostra ciutat".

Dotze guanyadors en cadascuna de les categories

Els dotze xiquets i xiquetes premiats en cadascuna de les categories han rebut un lot de llibres de lectura i material de papereria. A més, els marca pàgines guardonats s'exposaran a les biblioteques i agències de lectura de la ciutat, es publicaran o imprimiran i es posaran a la disposició del públic en general.

Un concurs que ja s'ha convertit en una tradició

El Concurs de Marca pàgines de Paterna ja s'ha convertit en una tradició que se celebra cada any amb motiu del Dia del Llibre. El certamen busca incentivar la lectura entre els més petits i promoure la seua creativitat a través de la realització de marca pàgines originals i creatius.

     



#Paterna #Lectura #Creativitat #ConcursMarcapàgines

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal