Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Olocau d'Orella': Segona Edició del Festival de Teatre i Arts Variades a Olocau" per a l'11 de maig

 El pròxim 11 de maig se celebrarà el II Festival de Teatre i Arts Variades 'Olocaud'Orella'. Després de l'èxit de la primera edició, que va atraure un gran nombre de públic i va deixar molt satisfets els assistents, aquest esdeveniment torna a Olocau. Organitzat per l'Ajuntament i la seua Regidoria d'Educació, Cultura i Joventut en col·laboració amb la plataforma El Sitio de las Palabras, i sota la direcció de Jesús Ge i Mar Benegas, el festival presentarà un programa divers i atractiu per a tots els públics.

La filosofia de l'event es manté respecte a l'any passat, amb espectacles que es desenvoluparan a l'aire lliure en diferents punts del nucli urbà. El teatre, la narració oral, la poesia i el 'clown' seran els grans protagonistes d'aquests espectacles. A més, el cartell, dissenyat per segon any consecutiu per l'il·lustrador suís Marc Taeger, captura a la perfecció la identitat i el caràcter artístic i desenfadat del festival.

Segons ha afirmat l'alcalde, Antonio Ropero, "en aquesta segona edició, volem que el festival continue creixent i es consolide com una cita cultural de referència a nivell comarcal, provincial i autonòmic". Per aconseguir-ho, en paraules de l'edil, "des de l'Ajuntament i la plataforma El Sitio de las Palabras, hem treballat conjuntament per a preparar un esdeveniment fantàstic que portarà el millor de les arts escèniques al nostre municipi".

Pròximament es donarà més informació sobre els horaris, els llocs de les representacions i les funcions que s'ofereixen. No obstant això, aquelles persones interessades en col·laborar com a voluntaris ja poden inscriure's enviant un correu electrònic a olocaudorella@gmail.com.



    

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal