Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau rep el jurat del programa 'Viles en Flor'


     Una iniciativa que reconeix la tasca dels municipis per millorar els seus espais verds públics.

Ahir matí, el jurat del programa 'Viles en Flor' ha visitat Olocau per examinar la tasca acomplerta per l'Ajuntament en matèria d'enjardinament i ornamentació floral. Aquesta iniciativa, promoguda per ASFPLANT (Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana), vol mostrar i valorar la riquesa natural i paisatgística del territori mitjançant el reconeixement dels projectes posats en marxa en aquesta matèria pels municipis.

L'alcalde, Antonio Ropero, ha acompanyat les representants de 'Viles en Flor' i ha explicat en detall les actuacions que s'han dut a terme per millorar els espais verds de la localitat i l'aposta de l'Ajuntament per la sostenibilitat i per la recuperació d'espècies vegetals. En aquest sentit, han passejat per alguns dels punts més bells del nucli urbà, han comprovat el resultat de l'actuació de recuperació duta a terme al barranc i han realitzat també un recorregut per la Torre de Pardines, l'Aljub (on es trobava l'exposició del I Concurs de Dibuix Infantil de l'Associació de Moros i Cristians "El Cid" d'Olocau), la sala de l'exposició del Puntal dels Llops i l'interior de la Casa de la Senyoria. D'aquesta manera, el jurat ha pogut observar la perfecta combinació existent entre les diferents zones enjardinades i l'extraordinari patrimoni mediambiental.

Aquesta avaluació s'emmarca dins del conjunt de visites que es fan durant l'any a cada municipi participant amb la finalitat de premiar la tasca acomplerta mitjançant les Flors d'Honor, uns distintius que es lliuren en la Gala anual de Viles en Flor Comunitat Valenciana. Tal com ha afirmat el primer edil d'Olocau, "hui, hem pogut mostrar al jurat un dels principals atractius de la nostra població, com és l'ampli ventall de zones de flora i natura que posseeix, així com la seua connexió amb els enclaus històrics i culturals, per la qual cosa estic convençut que s'haurà emportat una gran impressió".

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal