Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nova Oportunitat per a Aprofitar Horts Socials a l'Eliana


     


L'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat el procés per a concedir les autoritzacions per a l'ús dels horts d'oci i ús social de Mandor Canonge, amb una nova convocatòria que ofereix 8 parcel·les disponibles. Aquest programa municipal, en marxa des de 2010, té com a objectiu fomentar l'agricultura ecològica d'autoconsum, revalorant així l'espai públic i donant resposta a una demanda social creixent.

Les parcel·les, amb una superfície que oscil·la entre els 65 i els 84 metres quadrats cadascuna, seran adjudicades mitjançant sorteig i la concessió tindrà una duració de dos anys. La convocatòria està oberta des del 12 d'abril fins al 26 d'abril, i els interessats poden presentar la instància de sol·licitud de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

Com en ocasions anteriors, es donarà prioritat a les persones jubilades o amb situació d'incapacitat, així com a les persones amb discapacitat i desocupades. La regidora de Medi Ambient, Cristina Díaz, anima els residents de l'Eliana a participar en aquest programa que promou hàbits de vida saludable i ofereix una oportunitat per a reconnectar amb la naturalesa, contribuint al consum sostenible.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament busca continuar impulsant la participació ciutadana en el cultiu ecològic com a eina per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes, alhora que es fomenta la sostenibilitat ambiental i el respecte pel medi natural.

Aquesta és una mostra més del compromís de l'Ajuntament amb el desenvolupament sostenible i la millora del benestar de la comunitat, oferint alternatives que afavorisquen la participació activa dels ciutadans en la gestió dels recursos naturals i en la promoció d'estils de vida saludables i respectuosos amb el medi ambient.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal