Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mobilitzats quatre aeris i diverses unitats terrestres de bombers a un incendi a Riba-roja

Arxiu- bombers

Quatre  aeris i diverses dotacions de bombers forestals de la Generalitat i del Consorci Provincial treballen en un incendi forestal declarat en la vesprada d'aquest dijous a la urbanització Masia de Traver, en la localitat de Riba-roja de Túria (València).

El foc, inicialment de vegetació però reclassificat a forestal moments després, es localitza al costat del riu. El Centre de Coordinació d'Emergències (CCE), per part seua, ha establit la situació 1 del Pla Especial d'Incendis Forestals (PEIF) per la proximitat de les flames a béns no forestals.

En total, s'han mobilitzat quatre mitjans aeris, tres dotacions del Consorci de Bombers de València, un coordinador forestal, dues unitats de bombers forestals de la Generalitat i dues autobombes, detallen des d'Emergències i el cos provincial.

Pel seu costat, el CPIF ha mobilitzat un agent mediambiental i fins al lloc també han acudit patrulles de la Guàrdia Civil, la Policia Local i la Policia de la Generalitat.

Font: EP


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal