Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Millora i creació d'una nova zona recreativa al paratge natural de Les Rodanes a Vilamarxant

La regidoria de Medi Ambient i Parcs Naturals del municipi de Vilamarxant està duent a terme un nou projecte destinat a millorar el paratge natural de Les Rodanes i a crear una àrea recreativa al costat de l'Alberg Municipal Bassa Barreta. Aquesta iniciativa està liderada pel regidor Julio Zarzo, i ja s'han posat en marxa diverses actuacions per aconseguir aquest objectiu.

En una primera fase del projecte, s'ha iniciat el recondicionament d'una part de la senda adaptada, que inclou la retirada de la fusta en mal estat i la pavimentació d'aquest camí per fer-lo més accessible a tots els visitants. A més, la fusta retirada serà reutilitzada per a la creació de l'espai recreatiu, i paral·lelament, s'estan fent treballs forestals per acondicionar la zona.

La segona fase del projecte prevista en els pressupostos municipals consistirà en la retirada completa de la senda i la seua pavimentació amb un material que complesca les normatives ambientals i permeta l'accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda o problemes visuals. A més, es preveu la instal·lació d'una nova senyalització informativa adaptada a aquest espai.

Els treballs actualment en marxa estan sent fets per l'alumnat en pràctiques de Gestió Forestal amb la supervisió de la regidoria de Medi Ambient. Els responsables d'aquesta iniciativa, l'alcalde Héctor Troyano i el regidor Julio Zarzo, han visitat la zona recentment per supervisar els avanços en les actuacions.

Aquest nou espai recreatiu pretén oferir a la ciutadania de Vilamarxant un entorn natural excepcional on gaudir dels tresors que la natura ofereix. Amb aquestes accions, l'Ajuntament demostra el seu compromís amb la preservació del medi ambient i la promoció de l'oci saludable en plena natura.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal