Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Medis aeris i terrestres mobilitzats per a l'extinció d'un incendi al Parc del Túria a Vilamarxant

   El foc obliga a evacuar per precaució 80 persones d'un alberg, 50 menors

Els mitjans aeris i terrestres estan intervenint des de la vesprada d'aquest dimecres en l'extinció d'un incendi de canyissar declarat al parc natural del Túria, a la localitat valenciana de Vilamarxant, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana.

A conseqüència del foc, la Policia Local i la Guàrdia Civil han desallotjat per precaució, a l'estar pròxim al lloc, l'alberg de Mas de Zampa, amb 80 persones, de les quals 50 són menors, segons ha comunicat el Consorci Provincial de Bombers a Emergències.

En les tasques d'extinció estan participant tres mitjans aeris; dues unitats de bombers forestals de la Generalitat, una d'elles helitransportada i una autobomba; una dotació del parc de l'Eliana del Consorci Provincial; dues brigades forestals del Consorci, un coordinador i un tècnic forestal; Unitat de Prevenció i agent mediambiental, segons Emergències.

L'incendi ha obligat a establir la situació 1 del Pla Especial d'Incendis Forestals (PEIF), que es decreta quan una situació d'emergència provocada per un o diversos incendis forestals pot afectar greument a béns forestals o afectar lleument a la població i béns de naturalesa no forestal, per a la seua extinció pot ser necessari incorporar mitjans extraordinaris.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal