Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l'Eliana transforma l'Escola d'Adults en Sala d'Estudi del 16 d'abril al 10 de maig

L'Ajuntament de l'Eliana ha pres una iniciativa innovadora per a millorar l'accés a l'educació als seus habitants. A partir del 16 d'abril, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA) es convertirà en una sala d'estudi, proporcionant un entorn idoni per a la preparació d'exàmens als veïns i veïnes del municipi.

Situada estratègicament a l'avinguda del Parc, 3, aquesta nova sala d'estudi estarà disponible de dilluns a divendres, amb un horari continuat des de les 08.00 hores fins a les 21.00 hores. Equipada amb connexió wifi, la sala d'estudi ofereix un espai tranquil i propici per a la concentració necessària durant les hores d'estudi.

El principal objectiu d'aquesta iniciativa és proporcionar als estudiants una alternativa fiable per a preparar els seus exàmens de manera efectiva i eficient. Segons les paraules de l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, aquesta decisió respon a una necessitat social latent i busca oferir una solució tangible als ciutadans que requereixen un lloc adequat per a l'estudi.

La sala d'estudi estarà operativa fins al 10 de maig, data en què està previst que la nova sala d'estudi de la Casa de la Cultura entre en funcionament. Aquesta nova infraestructura cultural no només inclourà una biblioteca, sinó també un espai jove i diverses àrees per a treball en equip, exposicions i actuacions en directe. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de l'Eliana reafirma el seu compromís amb l'educació i la formació dels seus ciutadans, proporcionant-los els recursos i espais necessaris per al seu desenvolupament personal i professional.

En resum, a partir del 16 d'abril, els residents de l'Eliana tindran a la seua disposició una nova opció per a l'estudi, que contribuirà a millorar les seues oportunitats d'aprenentatge i creixement personal.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal