Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana Foto : Una nova associació dedicada als amants de la fotografia comença amb una exposició de Morenatti

    



L'associació va celebrar l'acte de presentació oficial el dijous i va inaugurar la seua primera exposició

La Sala Almudena Grandes del Centre Sociocultural ha acollit este dijous l'acte de presentació d'una nova associació de l'Eliana dedicada als amants de la fotografia, L'Eliana Foto. Esta associació, que ja compta amb més de 40 socis, naix amb un mateix objectiu en comú, compartir la passió per la fotografia.

Durant l'acte, es va celebrar la conferència inaugural Fotografia de Naturalesa, a càrrec del fotògraf professional José Benito Ruiz, director de fotografia en documentals i sèries en cinema i vídeo. Benito Ruiz, amb una trajectòria destacada, ha guanyat diversos guardons internacionals de fotografia de naturalesa al llarg dels anys.

D'altra banda, s'ha inaugurat la primera exposició fotogràfica de el reconegut fotoperiodista espanyol Emilio Morenatti. Amb més de 35 anys de professió, Morenatti és considerat un dels professionals més prestigiosos del món. El seu treball ha estat reconegut amb dos premis Pulitzer en els anys 2021 i 2022. L'exposició, que mostra la seua excel·lència en el camp de la fotografia, estarà oberta al públic fins al 9 de maig, de dilluns a divendres, en el Centre Sociocultural.

L'alcalde, Salva Torrent, ha destacat la importància d'esta iniciativa: “És un plaer donar la benvinguda a L'Eliana Foto. Tenim moltes associacions al poble, però fins ara no existia cap de fotografia. Els desitge molta sort i m'agradaria convidar-los a fer exposicions com la de Morenatti que és absolutament recomanable”.

Una Associació que com totes és benvinguda per formar part de la participació ciutadana.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal