Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

‘L'Eliana Cinema’ obri les inscripcions a la seua vuitena edició

 Presentació de l'edició vuitena de 'L'Eliana Cinema' amb la presència de Teresa Cebrián, presidenta de l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual (AVAV), i l'alcalde, Salva Torrent.

La vuitena edició de 'L'Eliana Cinema' ha estat presentada a la Sala de Plens aquest dimecres. El festival se celebrarà del 6 al 14 de setembre i compta amb la participació de la delegació de Geldo en Acció, festival agermanat amb 'L'Eliana Cinema'. L'acte va comptar amb la presència de Teresa Cebrián, presidenta de l'AVAV, i va finalitzar amb les paraules de l'alcalde, Salva Torrent.

Durant la presentació es van revelar les novetats d'aquesta edició, que manté les seccions principals de "Cinema a l'Escola" i "72 Hores". En la secció de "Cinema a l'Escola", hi participaran set centres educatius, incloent l'IES de l'Eliana, Novaschool Rivas Luna, IALE i Helios, a més de centres de Bétera, Cataroja i València. D'altra banda, la secció principal "72 Hores" ja ha obert el període d'inscripció a través de lelianacinema.es fins al 31 d'agost. Les bases i requisits per participar, que enguany estaran limitats a 20 equips, es poden consultar al mateix lloc web.

Durant la setmana del festival, hi haurà diverses activitats com tallers infantils, projeccions de cinema i col·loquis amb directors sobre animació o intel·ligència artificial. La inauguració inclourà fins i tot una projecció de cinema mut amb música en directe. Cal destacar que el certamen començarà amb la projecció de curts als mesos de maig i juny en diferents llocs com la nova Biblioteca, el Café Lidora, la Pedrera i la Llar dels Jubilats. A més, el Cinema d'Estiu 2024 també inclourà la projecció de curts seleccionats.

La segona part de l'acte va incloure la projecció de "Una terapia de mierda", un dels curtmetratges més irreverents de l'última edició dels Premis Goya, nominat en la categoria de millor curtmetratge documental, millor curt als Premis Berlanga i millor curt als Premis Feroç, entre altres premis. Després de la projecció, el públic va poder gaudir d'un animat col·loqui amb el director, Javier Polo, i l'actor Sixto Xavier García.

Salva Torrent va destacar el treball altruista de LeCinema, que, com altres associacions locals, té la capacitat de gestionar i transformar la societat, aportant un valor incalculable al municipi.

  











Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal