Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana amplia l'oferta de formació digital per a la seua ciutadania

• La pròxima edició començarà el 24 d'abril i encara queden places lliures disponibles.

L'Ajuntament de l'Eliana continua apostant per millorar les habilitats digitals dels seus veïns i veïnes amb una nova iniciativa de capacitació. En col·laboració amb la Cambra de València, es posarà en marxa una nova edició d'un curs de formació digital, que començarà el pròxim 24 d'abril.

Amb places encara disponibles, aquesta proposta busca donar resposta a la creixent demanda de competències tecnològiques en la societat actual. L'objectiu principal d'aquest curs, d'una durada de 30 hores distribuïdes en dues setmanes, és millorar les competències digitals dels habitants de l'Eliana.

El programa de formació inclourà sessions pràctiques on els assistents aprendran a utilitzar diferents eines digitals, des de l'administració electrònica fins a la seguretat en línia. A més, es prioritzarà la resolució de problemes i la creació de continguts digitals.

Les inscripcions per a les pròximes edicions estan obertes, i es poden realitzar tant de manera electrònica com presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Amb dues dates disponibles, del 24 d'abril al 13 de maig i del 13 al 27 del mateix mes, s'espera que més de 100 persones puguen millorar les seues capacitats tecnològiques gràcies a aquesta iniciativa.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha destacat la importància d'aquest tipus de formació en un entorn cada vegada més digitalitzat: "En un món cada vegada més digitalitzat és imprescindible que la població conega i puga relacionar-se a través de les eines digitals amb l'entorn. L'administració electrònica s'obri dia a dia i si sabem com fer servir els instruments podrem avançar conjuntament en els processos".

Així doncs, l'Eliana reforça el seu compromís amb la capacitació digital de la seua ciutadania, posant al seu abast recursos i formació per afrontar els reptes d'una societat cada vegada més connectada i tecnològica.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal