Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l'Eliana adjudica el nou sistema de neteja viària per als pròxims 10 anys

• Acciona serà l'empresa encarregada de desenvolupar els treballs per un import de 10.848.847,99 euros més IVA.

L'Ajuntament de l'Eliana ha contractat, mitjançant una licitació la nova neteja viària del municipi. La licitació pública, ha atorgat la responsabilitat del nou sistema de neteja per als pròxims 10 anys a l'empresa Acciona, per un import de 10.848.847,99 euros més IVA.

Aquesta decisió va ser aprovada durant el ple ordinari celebrat al mes de març, amb els vots a favor dels grups municipals PSPV i Compromís, l'abstenció de VOX i el vot en contra del Partit Popular. L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha expressat la seua decepció pel vot negatiu del Partit Popular, afirmant que això demostra una falta de compromís amb el progrés del municipi.

El nou sistema de neteja viària, adaptat a les necessitats actuals del municipi, inclou diverses millores significatives. Aquestes millores abasten l'increment de la freqüència de pas dels vehicles de neteja als barris, la implementació de tècniques més sostenibles com l'ús d'herbicides d'agricultura ecològica i la renovació de la flota de vehicles i maquinària.

Una de les novetats més rellevants és l'ampliació de la plantilla, passant d'11 a 22 treballadors, amb l'objectiu de garantir una neteja més eficient i efectiva dels carrers i espais públics del municipi. A més, es destinaran més de 2.300.000 euros per renovar el 100% de la flota de vehicles i maquinària.

L'alcalde Torrent ha destacat que aquestes millores no només tenen un impacte positiu en la neteja del municipi, sinó també en el medi ambient i la salut pública. A més, ha fet una crida a la col·laboració ciutadana, afirmant que la neteja del poble depén de tots i cadascun dels habitants.

En resum, l'adjudicació del nou sistema de neteja viària marca un pas important cap al progrés i la millora de la qualitat de vida dels habitants de l'Eliana. Amb aquestes accions, l'Ajuntament demostra el seu compromís amb el benestar dels seus ciutadans i amb la preservació del medi ambient local.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal