Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament llança una campanya de benvinguda als nous veïns i veïnes

L'Ajuntament de l'Eliana ha posat en marxa una campanya de benvinguda als nous veïns i veïnes del municipi. Així, a partir d'ara, quan els nous empadronats visiten l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) per a realitzar el tràmit, el personal que els atenga els entregarà un punt de llibre amb informació municipal.

"Volem acollir els nous elianers i elianeres. Els fem lliurament d'un punt de llibre amb telèfons d'interés necessaris per a desenvolupar la seua nova vida al nostre municipi i, a més, podran donar-se d'alta en el servei d'informació municipal de WhatsApp que tots els dies envia les notícies més rellevants", ha explicat l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent.

Els contactes de l'ajuntament, del centre de salut, la policia local, el poliesportiu o la biblioteca estaran a mà del nou veïnat. També podran accedir directament al WhatsApp municipal escanejant el codi que apareix al punt de llibre, on hauran d'enviar la paraula 'Alta' i el seu nom i cognoms per a poder rebre la informació diària.

"Volem que tots els elianers i elianeres siguen coneixedors de tota la vida cultural, esportiva i d'oci que oferim a l'Eliana", ha afegit Torrent. A més, estaran al corrent de tota la informació municipal. Si volen donar-se d'alta poden fer-ho en el 674 153 856.

En aquest sentit, l'àrea de Participació Ciutadana treballa també en l'acolliment als nous veïns estrangers del municipi programant tallers que faciliten la seua integració en el municipi. Paral·lelament, està desenvolupant més accions per a implantar i millorar l'experiència de les noves persones que trien l'Eliana per a desenvolupar la seua vida.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal