Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament i la Coordinadora en defensa dels boscos del Túria signen un nou protocol de col·laboració

• L'objectiu és continuar treballant conjuntament per a conservar l'entorn natural, especialment del barranc de Mandor.

L'Ajuntament de l'Eliana i la Coordinadora en defensa dels boscos del Túria renoven el protocol de col·laboració per a la protecció del medi ambient

El consistori de l'Eliana ha tancat un pacte amb la Coordinadora en defensa dels boscos del Túria, amb l'objectiu de reforçar la seua col·laboració en la salvaguarda de l'entorn natural, posant un especial èmfasi en el barranc de Mandor.

La signatura d'aquest acord va tindre lloc en una trobada a l'ajuntament elianer, on l'alcalde Salva Torrent, el president de la Coordinadora Ángel Morales, acompanyats per la regidora de Sostenibilitat Ambiental Cristina Díaz, i altres membres de la coordinadora, van rubricar el document.

El protocol, que actualitza el conveni establert el 2017, contempla diverses accions destinades a la protecció i conservació del medi ambient, amb una especial atenció en el riu Túria i el seu afluent, el barranc de Mandor.

Entre els punts principals d'aquest acord es troba el suport al projecte de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) per a la restauració de l'entorn natural, així com la realització de tasques de neteja de vegetació i la implementació d'un pla de prevenció d'incendis, inundacions i contaminació lumínica.

A més, el pacte també inclou col·laborar en la sensibilització i educació ambiental, a través del programa ecoAula, amb l'objectiu de promoure el voluntariat mediambiental i informar la comunitat sobre la importància de protegir el patrimoni natural de la zona.

Segons les paraules de l'alcalde Torrent, "continuem treballant per a preservar els nostres espais naturals, especialment el barranc de Mandor. La construcció de la via per a bicicletes i vianants, juntament amb altres iniciatives, faran que aquest espai siga encara més utilitzat pels nostres veïns i veïnes".

.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal