Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Serra Beca a 46 Estudiants per Sufragar Despeses de Transport Escolar

Les ajudes augmenten la partida cada any

L’Ajuntament de Serra continua compromés amb l’educació i el suport a les famílies del municipi mitjançant el programa de beques per a estudiants d'ensenyaments no obligatoris. En la convocatòria recent, un total de 46 estudiants han estat seleccionats per rebre aquesta ajuda econòmica, amb un augment significatiu en comparació amb els anys anteriors.

Les beques estan destinades a cobrir les despeses de transport escolar dels estudiants locals que cursen batxillerat, cicles formatius i estudis universitaris durant el període acadèmic 2023-2024. Amb una dotació pressupostària en augment, l’Ajuntament ha destinat una partida de fins a 6.000 € per al curs que ve 2024-2025, en comparació amb els 5.000 € del període anterior.

La selecció dels beneficiaris es basa en criteris específics establerts a les bases reguladores de les beques, que inclouen aspectes com la situació econòmica de les famílies i altres factors. Així, els estudiants triats rebran ajuts econòmics que oscil·len entre els 80 € i els 120 €, en funció de les seues necessitats i circumstàncies.

Malgrat la demanda sostinguda d'aquestes beques, amb un total de 54 sol·licituds, només 46 estudiants han complert tots els requisits i han estat seleccionats com a beneficiaris. Aquesta ajuda suposa un suport vital per a les famílies del municipi, contribuint a alleujar les seues càrregues econòmiques associades als estudis dels seus fills.

Aquest programa de beques no només demostra el compromís de l’Ajuntament amb l’educació i el desenvolupament dels joves, sinó que també reflecteix la seua voluntat de mantenir i incrementar el suport a les famílies serreranes en moments de dificultat econòmica.

Amb la voluntat de continuar amb aquesta línia de suport, l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ha afirmat: “Ajudem a les famílies amb aquest programa de beques que cada any veu incrementada la partida pressupostària. I ho continuarem fent.” Així, la comunitat educativa de Serra pot confiar en el compromís de l’Ajuntament per a mantenir aquesta important iniciativa a favor de l'educació i el benestar dels seus estudiants.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal