Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana prepara un rastell veïnal per a diumenge que ve 19 de maig

• El passeig de Secondo Baldín acollirà aquesta trobada que comptarà amb 30 carpes en què els veïns i veïnes podran vendre els seus productes per preus mòdics.

L'Ajuntament de l'Eliana prepara un rastre veïnal per al pròxim 19 de maig. L'esdeveniment tindrà lloc al Passeig de Secondo Baldín i acollirà fins a 30 parades on els veïns i veïnes podran vendre els seus productes a preus assequibles. 

El consistori pretén promoure l'ús sostenible i fomentar la convivència mitjançant l'intercanvi i la reutilització de productes de segona mà, fomentant així l'economia circular i protegint el medi ambient.

"El nostre objectiu és programar iniciatives emmarcades dins de la nostra Agenda Urbana Local. Que ens serveix de guia per a desenvolupar el poble que volem. El rastell s'enquadra dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de producció i consum responsable, acció pel clima i ciutats sostenibles", ha explicat l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent.

En aquest sentit, ha animat també "a tots els veïns i veïnes del municipi a participar en el pròxim rastell del mes de maig ja siga amb parades oferint productes o visitant-lo per a fer possible la segona vida de les coses".

Per a fer possible aquesta iniciativa, l'Ajuntament oferirà una carpa, una taula plegable i 2 cadires per a cada lloc de manera gratuïta. En el rastre veïnal es poden intercanviar, comprar o vendre: joguets, antiguitats, llibres, roba, artesania, mobles, xicotets electrodomèstics, eines… Els preus seran simbòlics i queda expressament prohibida la venda d'aliments i animals.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana s'ha habilitat un formulari perquè les persones interessades puguen inscriure's. Qui vulga sol·licitar un lloc i no tinga mitjans electrònics per a emplenar el formulari, pot contactar amb l'àrea a través del número de telèfon 673 324 068.

Les sol·licituds poden enviar-se fins al pròxim 30 d'abril emplenat aquest formulari  i tindran prioritat els veïns i veïnes de l'Eliana.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal