Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana acompleix tasques de neteja en solars municipals

• El termini anual per a la neteja obligatòria està obert fins al pròxim 31 de maig.

L'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat les tasques de neteja en quasi 35.000 metres quadrats de solars i parcel·les de propietat municipal. Aquestes accions es duen a terme en compliment de l'Ordenança Municipal Reguladora de les normes bàsiques de neteja i tancament en vigor. El termini anual per a aquesta neteja obligatòria s'estén fins al pròxim 31 de maig.

Els treballs, que han començat aquesta setmana, tenen un pressupost de 17.500 euros i estan previstos que finalitzen en un termini de dues setmanes, garantint així el compliment de la normativa abans de la data límit establida.

Les accions de neteja consisteixen principalment en el desbrossament de la superfície, que es realitzarà mitjançant l'ús d'un tractor amb suport de desbrossament manual. A més, s'aprofitarà l'ocasió per a dur a terme les reparacions dels tancaments que puguen ser necessàries. Cal destacar que l'Ajuntament disposa actualment de 26 solars distribuïts pel municipi, amb una àrea total a netejar de 34.500 metres quadrats.

Des de l'Ajuntament es recorda als propietaris la seua obligació de mantenir els seus solars en condicions de seguretat, netedat i ornamental, així com lliures de runes, residus i vegetació espontània amb una altura superior a 40 centímetres. És obligatori fer la neteja d'aquests espais almenys una vegada a l'any, entre els mesos de març i maig.

En cas de no complir amb aquesta obligació, es podrà iniciar un procediment sancionador, amb multes que poden arribar fins a 1.500 euros per incompliment. A més, si el solar o la parcel·la continua incomplint les condicions establertes després de la neteja anual, es podran requerir novament les accions necessàries per part dels propietaris.

Finalment, cal assenyalar que tots els elements vegetals han de ser retallats adequadament, sense envair la via pública i sense obstaculitzar l'accessibilitat de vianants i vehicles en voreres o calçades. L'incompliment d'aquesta obligació també pot ser sancionat amb multes de fins a 750 euros, d'acord amb les normes establides.

Així doncs, l'Ajuntament de l'Eliana reafirma el seu compromís amb la neteja i el manteniment dels espais municipals, garantint alhora el compliment de les normatives establertes per a la convivència i el bon estat dels entorns urbans.

 #ElianaNeta #CuidemlEliana

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal