Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La solidaritat omplirà els carrers de Benaguasil: RunCàncer 2024 el 4 de maig


S'apropa al 4 de maig amb una cita ineludible: la RunCàncer. Aquesta carrera solidària, organitzada per l'associació Contra el Càncer Benaguasil amb el suport de l'Ajuntament local, no només busca promoure la pràctica esportiva, sinó que també té com a objectiu recaptar fons per a la investigació d'aquesta malaltia.

Enguany, els carrers de Benaguasil acolliran a tots aquells que vulguen sumar-se a aquesta causa noble. Amb un recorregut de quatre quilòmetres, la RunCàncer partirà des de l'Avinguda principal a les 18:00 hores, oferint una oportunitat per a la comunitat de fer un pas ferm cap a la recerca contra el càncer.

Els dorsals ja estan disponibles per a la compra, amb un cost simbòlic de 5€. Els interessats poden adquirir-los al Centre Esportiu Hidrotermal, a D-Tika, a l'Ajuntament o de manera còmoda a través de la pàgina web oficial de l'esdeveniment.

És important destacar que tots els recursos recaptats durant la RunCàncer seran destinats íntegrament a la investigació contra el càncer. Aquest compromís amb la causa és compartit tant per l'Ajuntament com per l'associació Contra el Càncer Benaguasil, que animen a tota la població a participar i donar suport a aquest esdeveniment solidari.

A més de córrer, els participants tenen l'oportunitat de col·laborar de diverses maneres, adquirint productes com samarretes de la prova, bidons d'aigua i polseres de fil. Aquesta implicació, fins i tot per part d'aquells que no poden córrer, és un gest significatiu en la lluita contra el càncer.

La RunCàncer no és només una carrera, sinó un acte de solidaritat que uneix a la comunitat en un propòsit comú: véncer el càncer. Benaguasil es prepara per a un dia ple d'esperança i determinació, on cada participant, amb cada pas, contribuirà a fer realitat el somni d'un món sense aquesta malaltia.

Per a més informació sobre com participar o col·laborar amb la RunCàncer, podeu posar-vos en contacte amb l'Ajuntament de Benaguasil mitjançant les vies de comunicació municipal:


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal