Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La policia local de Riba-roja de Túria realitza més de 12.000 actuacions en diverses àrees el 2023

La policia local de Riba-roja de Túria ha portat a terme un total de 12.700 actuacions al llarg de l'any 2023, segons informa la seua memòria anual. Aquesta xifra representa un lleuger augment respecte a l'any anterior, amb 98 actuacions més que en el 2022.

El balanç d'aquesta memòria destaca la diversitat d'àrees en les quals els agents han intervingut durant l'any passat. Les àrees principals d'intervenció inclouen la seguretat viària, la seguretat ciutadana, la protecció de menors, la violència de gènere, els serveis humanitaris i les emergències.

Especialment rellevant és l'àmbit de la seguretat viària, que concentra el nombre més gran d'actuacions policials, amb un total de 2.134 intervencions. Aquestes inclouen diverses denúncies per infraccions a la llei de seguretat viària, controls d'alcoholèmia i atestats judicials.

El segon àmbit amb més actuacions és el de protecció de menors, amb un total de 1.173 tasques acomplertes. Aquestes inclouen controls als centres educatius, actuacions de protecció i xarrades de conscienciació.

A més, la memòria destaca les 1.021 actuacions en matèria de seguretat ciutadana, les 933 disposicions municipals i les 587 actuacions relacionades amb serveis humanitaris i emergències.

Finalment, l'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha elogiat l'esforç i la dedicació dels agents de la policia local en el compliment de les normatives legals i en les tasques d'assistència als veïns.

En resum, la memòria anual de la policia local de Riba-roja de Túria posa de manifest el compromís del cos policial amb la seguretat i el benestar dels ciutadans del municipi, tot evidenciant la diversitat i l'amplitud de les seues actuacions al llarg de l'any.

      


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal