Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona vol que correus faça el repartiment a domicili en les urbanitzacions

El repartiment domiciliari per part de Correus en diverses urbanitzacions de la zona Nord i la zona Est de la Pobla de Vallbona està més a prop després dels contactes establits per l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona amb l'empresa pública.

El govern municipal ha reclamat que s'inicie la prestació d'aquest servei bàsic en urbanitzacions del nord i l'est del municipi després de comprovar-se que estan dins dels criteris de densitat poblacional establerts per la Llei perquè Correus tinga l'obligació d'oferir el repartiment a domicili diari, com en qualsevol altre gran nucli urbà, la qual cosa queda demostrada en un informe tècnic de l'ajuntament de la Pobla que fou remés recentment a l'empresa pública.

"És un pas important i que des del govern municipal considerem imprescindible, ja que oferirà un servei a aquestes urbanitzacions que mereixen per ple dret, perquè ha quedat demostrat que compleixen amb els requisits, per la qual cosa hem treballat perquè aquesta prestació siga incorporada en aquests nuclis de població", ha assenyalat Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona.

El govern municipal va tindre una reunió a l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona el passat 26 de març tant amb representants de Correus com amb la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) amb la finalitat d'establir els canals legals apropiats perquè s'inicie el procediment per a la posada en marxa d'aquest servei en les urbanitzacions que compleixen amb els requisits.

"Des de l'inici de la legislatura hem représ un escrit que ja existia i en el qual es reclamava el repartiment a domicili en aquelles zones que compleixen amb les condicions establides per a açò", ha indicat Juan Aguilar, regidor d'Urbanisme, qui assenyala que "aquest escrit es va arribar a firmar en l'anterior legislatura, però, no obstant això, mai fou enviat a Correus". Davant aquesta situació, el nou govern va reprendre les gestions pertinents, enviant dos informes, un tècnic i un altre jurídic, que foren remesos a Correus i a la CNMC.

En els pròxims mesos els diferents veïnats que complisquen amb els requisits establits per Llei rebran comunicacions oficials tant per part de l'ajuntament com per part de l'empresa Correus, en les quals se'ls indicaran els passos necessaris per a procedir a establir el repartiment en els seus domicilis, així com prevenir possibles necessitats prèvies a la millora.

    




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal