Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona i Generalitat acorden continuar el projecte del segon Institut

 La Pobla de Vallbona més a prop de la construcció d’un segon institut, una necessitat clara donada la limitació d’opcions amb només un centre existent, l’IES La Vereda.

Aquesta decisió es va prendre després d’una reunió amb el director general d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel. Durant aquesta trobada, es van establir les bases per a la continuïtat del projecte del nou centre educatiu. Es va acordar garantir els recursos per a iniciar les obres i la urbanització dels terrenys on es situarà el nou institut en un termini d’un any.

Però aquest no és l’únic canvi que veurà la comunitat educativa de La Pobla de Vallbona. Altres projectes estan en marxa gràcies al Pla Edificant de la Conselleria d’Educació. Aquest programa no només inclou el segon institut, sinó també millores a l’IES La Vereda. Aquestes millores inclouen la creació de noves aules de Formació Professional i la modernització del sistema de climatització.

El CEIP Lluís Vives, el centre educatiu més antic del municipi, també experimentarà canvis significatius. Les instal·lacions actuals seran substituïdes per un nou gimnàs i menjador, millorant així les condicions per als alumnes.


#LaPoblaDeVallbona #Educació #SegonInstitut #PlaEdificant #IESLaVereda #CEIPLluísVives




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal