Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria: Impulsant l'ocupació i l'emprenedoria a la comarca

La Mancomunitat Camp de Túria ofereix serveis gratuïts per a fomentar l'ocupació i l'emprenedoria a la comarca. Descobreix com pots beneficiar-te'n!

 Oportunitats laborals i emprenedores a la teva disposició

La comarca Camp de Túria, on la història s'entrellaça amb la modernitat i la tradició amb la innovació, compta amb la Mancomunitat Camp de Túria com a entitat compromesa amb el desenvolupament integral dels seus habitants i l'impuls d'un futur prósper. En el cor d'aquestes línies d'actuació es troben dos pilars fonamentals: l'ocupació i l'emprenedoria.

Conscients que la creació de treball digne i la capacitat de generar noves oportunitats són essencials per al benestar social i econòmic de la comarca, la Mancomunitat Camp de Túria concentra els seus esforços en els serveis que ofereix el PACTE Camp de Túria, un projecte finançat per Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Aquests serveis, completament gratuïts per a la ciutadania, inclouen:

Portal d'Ocupació i Empresa: Una plataforma digital que reuneix totes les ofertes laborals de la comarca en un sol lloc, facilitant l'accés a un ecosistema laboral inclusiu i dinàmic. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web [https://gestionandote.com/agencia/campdeturia](https://gestionandote.com/agencia/campdeturia) o bé telefonant al 664-533-570 o al 664-533-641.

Pla d'Ocupació: Un programa d'enfocament integral que ofereix suport en la millora del currículum vitae, la creació de tallers d'ocupació i l'orientació personalitzada en cada pas del procés de recerca de treball. Per a inscriure's en aquest projecte, cal consultar amb l'ADL (Agent de Desenvolupament Local) del teu ajuntament o bé telefonant al WhatsApp 664-533-570 i al 664-533-641.

Àrea d'Emprenedoria: Un espai on les idees poden florir i convertir-se en grans projectes. Des de la creació de xarxes de contactes fins a la formació especialitzada i l'assessorament personalitzat, la Mancomunitat acompanya l'emprenedor en cada pas del seu camí cap a l'èxit empresarial. Per a contactar amb aquest sector, pots telefonant al 627-645-039 o al 664-533-671.

Amb aquestes accions, la Mancomunitat Camp de Túria convida a tota la ciutadania a "unir-se i aprofitar els seus serveis per a transformar realitats i construir oportunitats per als habitants dels municipis de la comarca. Perquè junts, som comarca!"

    



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal