Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La inhumanitat del menyspreu: Anàlisi de les crítiques a Pedro Sánchez || Juan Torres

 En l'article "Pedro Sánchez frente al desprecio" de Juan Torres López es fa una anàlisi detallada de les crítiques rebudes per la carta escrita pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez. L'autor destaca tres punts comuns en les crítiques de la dreta: el menyspreu, els judicis d'intencions i la falta de pietat.

El text comença amb una cita d'Albert Camus que diu "Toda forma de desprecio, si interviene en la política, prepara o instaura el fascismo". A partir d'aquesta frase, l'autor, Juan Torres López, analitza les crítiques que la dreta està dirigint a Pedro Sánchez per la seua carta a la ciutadania. Destaca que les crítiques es basen principalment en el menyspreu cap al president, intentant desacreditar les seues intencions i la seua sinceritat en la carta.

En primer lloc, l'autor aborda els judicis d'intencions emprats per la dreta, assenyalant que aquesta pràctica demostra un profund temor que Sánchez no abandone el càrrec. A més, critica aquesta pràctica per ser una mostra de menyspreu cap a la persona, ja que impedeix que es puga defensar de les calúmnies i les infàmies.

En segon lloc, es parla de la manca de pietat dels crítics cap al dolor alié. Es ressalta que la pietat és una virtut que escasseja en la societat actual, perquè es podria evitar la misèria i els conflictes si es practicara. Això mostra, segons l'autor, un altre exemple de menyspreu cap a la humanitat i al sofriment dels altres.

Finalment, es fa referència al menyspreu de la dreta cap a les mostres d'amor de Sánchez. L'autor considera que l'amor i la política, dues accions importants per al benestar humà, estan avui dia menyspreades. Es conclou que aquest menyspreu generalitzat té com a arrel la inhumanitat de la societat actual.

 Juan Torres López posa de manifest com el menyspreu, els judicis d'intencions i la manca de pietat de la dreta cap a Pedro Sánchez reflecteixen una societat capitalista que ha perdut la humanitat i l'amor com valors essencials.

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal