Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Gran Fira de Comerç de Paterna Torna amb més de 70 Establiments i una Zona d'Hostaleria al Parc Central

La Gran Fira de Comerç de Paterna retorna amb una xifra rècord de participants, mostrant la vitalitat i dinamisme del teixit comercial de la ciutat. Amb la participació de més de 70 establiments i la presència d'una àrea d'hostaleria al Parc Central, l'esdeveniment promet ser una celebració del comerç local i la cultura empresarial de Paterna.

Organitzada per l'Ajuntament en col·laboració amb les associacions de Comerç multipaterna i Paterna Va unir de Comerç (PUC), la fira busca reforçar la presència del comerç local i valorar davant dels residents i visitants.

El regidor de Comerç, Lucas Jodar, ha destacat la importància de l'esdeveniment com a mostra de la força del teixit comercial paternero i la seua contribució a l'economia local. "A través d'aquesta nova campanya, volem ressaltar la consolidació del comerç local i el seu impacte positiu en la nostra comunitat", va afirmar Jodar.

Una de les novetats d'aquesta edició és el regal de benvinguda per als primers 1.000 visitants: una bossa de roba amb marxandatge corporatiu elaborat de material reciclat, destacant l'aposta per la sostenibilitat i el compromís amb el medi ambient.

La inauguració oficial de la fira tindrà lloc dissabte, 13 d'abril, a les 12 hores. Aquest esdeveniment, que forma part de les Interfires de Pactem Nord, ofereix als assistents l'oportunitat de participar en el sorteig de 3.000 euros de Caixa Popular, entitat col·laboradora.

Amb una àmplia programació que s'estendrà durant tot el cap de setmana, la fira inclourà exhibicions, tallers i animacions per a tota la família. Els més petits també tindran la seua part amb un circuit de seguretat viària i altres activitats especialment dissenyades per a ells.

La diversió continuarà fins a les 21 hores del dissabte al Parc Central, amb una sessió Remember a càrrec del DJ local Niko, oferint als assistents l'oportunitat de gaudir de la gastronomia local mentre gaudeixen de la música i l'ambient festiu.

En resum, la Gran Fira de Comerç de Paterna promet ser un esdeveniment imperdible per als residents i visitants, oferint una oportunitat única per a descobrir i gaudir del millor que el comerç local té per oferir.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal