Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La gran final de 'La Nostra Copa': emoció i futbol a l'Eliana

El proper 1 de maig, festivitat del Dia del Treball, el Manises CF i el CD Buñol disputaran a l'Eliana el partit més esperat de la temporada en la Comunitat. El Poliesportiu Municipal serà l'escenari de la final de la tercera edició de ‘La Nostra Copa’ masculina de futbol, que arrancarà a les 19:00 hores i que té com a premi disputar la primera ronda de la Copa de SM el Rei de la temporada que ve.

La nova instal·lació esportiva de l'Eliana, el Poliesportiu Municipal, demostra ser una excel·lent elecció per a esdeveniments esportius d'importància. L'històric del recinte inclou diverses competicions de renom, com la final de la Copa RFEF de 2002 entre el CD Roda i la UE Atzeneta, així com les finals Valenta i de la Lliga Autonòmica Infantil de 2021. A més, l'any passat, va acollir amb èxit la final masculina i femenina de La Nostra Copa.

Aquesta gran final representa una oportunitat emocionant per als equips participants, que lluitaran per alçar-se com a campions de 'La Nostra Copa' i guanyar el privilegi de competir a la primera ronda de la Copa de SM el Rei la propera temporada.

L'esdeveniment, programat per al Dia del Treball, promet emocions i entreteniment per als aficionats al futbol de la Comunitat Valenciana. L'horari de les 19:00 hores permetrà als espectadors gaudir d'una tarda de futbol de primer nivell i ambient festiu.

Amb la reputació del Poliesportiu Municipal de l'Eliana com a amfitrió d'esdeveniments esportius de prestigi, els aficionats poden esperar una final memorable i plena d'emocions. No dubteu en acudir i ser part d'aquesta celebració esportiva que segur que no us decebrà.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal