Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La GPU per a IA Gaudi 3: El Primer Pas de l'Intel per a Liderar en Intel·ligència Artificial

La GPU per a IA Gaudi 3: El Primer Pas de l'Intel per a Liderar en Intel·ligència Artificial

Pat Gelsinger, el director general d'Intel, ha posat de manifest la determinació de l'empresa en una recent conferència a Nova York. Va establir la visió de la companyia en relació amb el futur de la intel·ligència artificial (IA). Amb fermesa, va declarar la intenció de tota la indústria d'eliminar CUDA del mercat, considerant-lo un obstacle a superar.

Aquesta declaració no és aïllada; Gelsinger també ha apuntat cap a grans jugadors de la IA, com Google i OpenAI, que comparteixen aquesta visió. És evident que Intel vol ser un actor clau en aquest àmbit, competint amb NVIDIA, AMD i altres.

La tecnologia CUDA ha estat fonamental per a NVIDIA en l'àmbit de la IA. No obstant això, amb la introducció de la GPU Gaudi 3 d'Intel, s'obre la possibilitat d'un canvi. Segons els creadors, aquesta nova GPU és un 50% més eficient en operacions d'inferència que la GPU H100 de NVIDIA, i un 40% més eficient.

El desafiament per a Intel no és només tècnic, sinó també de persuasió. Convèncer altres empreses i actors del sector a adoptar la seva tecnologia és fonamental. Amb el suport de grans noms com Google i OpenAI, això pot ser possible.

En resum, la GPU Gaudi 3 d'Intel representa un pas crucial en el seu pla per a liderar el mercat de la IA i desplaçar CUDA de NVIDIA. Amb un enfocament en l'ús d'un ecosistema de programari obert, Intel busca establir-se com una alternativa sòlida i competir amb èxit en aquest sector en creixement.

#GPU #IA #Intel #NVIDIA #CUDA #Tecnologia

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal