Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Fira de la Tapa a Loriguilla el 13 d'abril


El dissabte dia 13, a partir de les 17:30 hores, l'Ajuntament de Loriguilla, juntament amb les regidories de Festes i Joventut, anuncien amb entusiasme la segona edició de LA FIRA DE LA TAPA.

Aquest esdeveniment, promogut i organitzat pels Festers de Loriguilla, promet ser una experiència única. Amb un trenet facilitat per l'Ajuntament, els assistents podran traslladar-se còmodament entre els diversos establiments participants. A més, els Festers disposaran d'una estació temàtica plena de sorpreses, oferint des de tapàs tradicionals fins a tallers d'artesania.

L'expectació creix a Loriguilla, ja que aquesta fira representa una oportunitat perfecta per a la comunitat local per a gaudir de la gastronomia i la convivència.

Per aquells interessats en impulsar els seus projectes empresarials en el món rural, l'Ajuntament de Loriguilla ha posat en marxa el Programa de Mentoria a Nous Emprenedors, amb un pressupost de fins a 40.000 €.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal