Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L' incendi de fa un mes en el Parc Natural del Túria de Vilamarxant impuls a Vilamarxant a fer una Ruta Alternativa

L'Ajuntament de Vilamarxant Estableix una Ruta Alternativa després de l'Incendi Forestal al parc natural del Túria

Després de l'incendi forestal que va afectar el parc natural del riu Túria fa unes setmanes, l'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Medi Ambient i Parcs Naturals, ha pres mesures per garantir la connectivitat amb aquest espai natural.

Amb la col·laboració de la secció de senderisme del Club d'Atletisme de Vilamarxant, dirigida per Julio Zarzo, s'ha desenvolupat una ruta alternativa que ja està senyalitzada provisionalment. Aquesta nova ruta, més llarga que la convencional en 450 metres, és apta per a ser recorreguda tant a peu com en bicicleta.

La ruta alternativa romandrà oberta durant el temps en què la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament fan els treballs forestals necessaris per a la recuperació de la zona afectada per l'incendi.

"Mitjançant aquesta nova ruta alternativa, restablim la connexió amb la resta del parc natural després de l'incident sofert. Volem expressar el nostre agraïment al personal de l'administració pública pel seu treball en l'extinció de l'incendi i, ara, en els treballs de restauració forestal. També volem reconéixer la col·laboració del Club d'Atletisme en el disseny d'aquesta nova ruta", va explicar Julio Zarzo, responsable de la regidoria.

Aquesta iniciativa evidencia la importància de la col·laboració entre les entitats locals i els clubs esportius en la preservació i recuperació dels espais naturals, garantint al mateix temps la seguretat i la continuïtat de les activitats recreatives per als ciutadans.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal