Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

IU no trenca amb Sumar per les europees i es dona temps per a prendre una decisió: 'La proposta és incompleta'

La Col·legiada Federal d'Izquierda Unida, reunits este divendres de manera extraordinària després del descontentament manifest de l'organització pel quart lloc que Sumar els ha oferit a la candidatura de les europees, evita la ruptura definitiva amb els de Yolanda Díaz. Després d'hores de debat, consideren que "la proposta" de Sumar "és incompleta" perquè "parla dels primers llocs, però encara és encara no concreta elements importants en l'àmbit polític i organitzatiu". Per tant, consideren "necessari concretar la resta d'elements per a poder prendre una decisió definitiva".

Des d'IU destaquen la "importància de les eleccions europees per al poble espanyol" i "per a contraposar un projecte que conquiste drets en lloc de retrocedir temps d'austeritat i retallades", per la qual cosa, al seu judici, "fa imprescindible la presència de l'esquerra transformadora en el Parlament Europeu i l'articulació més sòlida en el nostre país". És a dir, han pres la decisió de presentar-se el pròxim 9 de juny, vagen finalment o no en coalició amb Sumar.

Finalment, la direcció federal "remetrà al conjunt de federacions territorials d'IU la informació de la proposta d'acord perquè siga debatuda" i, després del debat en els territoris "es convocarà una Coordinadora Federal la setmana del 25 d'abril per a votar la decisió definitiva. "Mentre s'organitzen els debats, es continuaran concretant els detalls de l'acord perquè el conjunt de la militància dispose de tota la informació necessària per a prendre la millor decisió", conclou el comunicat.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal