Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Finalització de les obres d'acondicionament i pavimentació de camins a diferents punts d'Olocau

L'Ajuntament de Olocau ha anunciat la finalització dels treballs de millora realitzats en diversos camins rurals del municipi. Aquests treballs han estat finançats amb fons propis del consistori local i han suposat una actuació integral per millorar la seguretat i el trànsit en aquestes vies molt utilitzades pels veïns i veïnes de la localitat.

Les zones d'intervenció inclouen el Camí del "Campo de Vuelo", el Pla de Sanchis, el "Camí de la Cova del Judío", el "Camí de la Seu" i el "Camí dels Bombers". Degut al deteriorament causat per les pluges i el trànsit constant de vehicles agrícoles i turismes, s'han dut a terme tasques d'acondicionament amb sorra artificial i pavimentació mitjançant un Doble Tractament Superficial (DTS).

L'alcalde, Antonio Ropero, ha destacat la importància d'aquestes obres per millorar la seguretat i la comoditat dels conductors en aquests camins tan transitats. A més, ha assenyalat que aquestes actuacions formen part d'un pla més ampli de renovació i millora de vies que continuarà en altres zones d'Olocau en els propers mesos.

Les obres, que han estat finançades íntegrament amb recursos municipals, demostren l'aposta del govern local per millorar les infraestructures i el benestar dels seus ciutadans. Amb aquestes actuacions, Olocau avança cap a un entorn més segur i accessible per a tots els seus habitants, consolidant-se com un referent en la millora de la seva xarxa viària.


  












Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal