Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

FGV reactiva el servei ferroviari entre Paterna i Llíria i entre Torrent i Picassent

El dimarts 9 d'abril, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reprendrà el servei ferroviari entre les estacions de Paterna i Llíria de la Línia 2 de Metrovalencia. Aquesta reobertura és possible gràcies a la finalització de les obres que han afectat el servei de metro, en particular la construcció d'un nou baixador i la duplicació de la via en el tram que travessa el polígon industrial de Font del Gerro.

A més, es restablirà el servei ferroviari entre Torrent i Picassent, que havia estat interromput a causa de les obres de millora al baixador de Col·legi El Vedat de la Línia 1 de Metrovalencia (Bétera-Castelló).

Les obres s'han realitzat durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua, aprofitant els dies festius i l'aturada de les classes en col·legis, instituts i universitats, per minimitzar les molèsties als usuaris.

Per a la realització d'aquestes obres, s'ha comptat amb un pressupost de 6,5 milions d'euros, IVA inclòs. El finançament prové de fons europeus, concretament dels fons REACT-EU del Programa Operatiu FEDER Comunitat Valenciana 2014-2020, en el context de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Els treballs fets per FGV s'han centrat en la duplicació del tram de via existent des de l'actual baixador de Font del Gerro fins a prop de l'autovia A-7, així com en la construcció d'un nou baixador.

Per altra banda, les obres del nou encreuament de vies a Col·legi el Vedat, amb un pressupost de 2,4 milions d'euros, també han comptat amb finançament europeu. A més de les tasques actuals, centrades en la instal·lació de l'encreuament de vies, també s'ha requerit la construcció de dues noves vies i l'adaptació de la catenària existent per completar el projecte. S'han tingut en compte tots els requisits d'accessibilitat, així com la instal·lació dels equips necessaris com màquines expenedores de bitllets, sistemes de videovigilància, megafonia i teleindicadors.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal