Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Feijóo tria a González Pons director de campanya de les europees i ho descarta com a cap de llista

   El seu nom ha aparegut aquestes setmanes en les quinieles junt amb el de Dolors Montserrat, que va encapçalar la llista del PP el 2019

Alberto Núñez Feijóo, ha pres una decisió que no passa desapercebuda en l'arena política: ha designat l'exeurodiputat valencià i actual sotssecretari d'Institucional, Esteban González Pons, com a director de campanya per a les pròximes eleccions europees, les quals tindran lloc el 9 de juny. Aquest moviment, tot i ser un pas cap a la gestió de les eleccions, descarta a González Pons com a cap de llista, segons fonts del partit.

La seua designació com a cap de campanya confirma que no liderarà la candidatura del PP per a les europees, després de ser considerat com a possible candidat al costat de l'actual portaveu del PP al Parlament Europeu, Dolors Montserrat. Aquesta elecció podria semblar una exclusió, però les especulacions continuen en l'ambient polític sobre els motius d'aquesta decisió.

El 7 de maig finalitza el termini per a presentar candidatures als comicis europeus i, fins ara, Feijóo ha mantingut un hermetisme total sobre les possibles opcions. La seua actitud reservada s'ha destacat, ja que ni tan sols els membres més propers al seu entorn han tingut accés a la informació sobre els possibles candidats.

Aquest moviment polític vist des de diferents angles, sorgeixen diverses interpretacions. Alguns analistes consideren que Feijóo vol mantenir González Pons a prop seu a Espanya per incorporar-lo al seu cercle de confiança, allunyant-lo d'Europa. Altres especulacions suggereixen que Feijóo busca una renovació en l'escenari europeu, optant perquè González Pons deixe d'ocupar un lloc en aquest àmbit.

González Pons, que és una figura clau en el panorama polític valencià, ha estat una eina útil per a Feijóo en situacions delicades, com ara la negociació amb altres forces polítiques en el marc de la investidura. No obstant això, la seua tasca podria veure's alterada o limitada si es produeix un canvi en el seu rol i responsabilitats polítiques.


#Feijóo #GonzálezPons #EleccionsEuropees #PP #Política #Espanya


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal