Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Èxit de participació en la primera prova del Circuit Camp de Túria

Començà la temporada de curses populars al Camp de Túria, marcades dins del Circuit Camp de Túria Caixa Popular, organitzat per la Mancomunitat Camp de Túria, juntament amb els diferents municipis, associacions i clubs d'atletisme les proves dels quals componen el circuit.

El tret de sortida l'ha donat la Cursa Popular Sant Vicent de Llíria, organitzada per la Cofradía i Festeros de Sant Vicent. Una carrera ja consolidada que any rere any augmenta la seua participació, gràcies per exemple al reconeixement que van rebre l'any passat per part de la Mancomunitat Camp de Túria com a "Cursa millor organitzada". En l'esdeveniment van estar presents la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro, i l'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, així com els regidors de Llíria: Nico Marco,Andreu Badía, Rafa Villarejo i Miguel Castellano.

La Mancomunitat Camp de Túria, de la mà del seu tècnic d'esports Andreu Sanz, coordinador del circuit, va col·laborar amb l'organització de la carrera i els cossos de seguretat en el correcte desenvolupament de la prova. En una jornada dominada per una calor atípica per a aquesta època de l'any que no va minvar la participació i el bon ambient.

Any rere any, el Circuit Camp de Túria Caixa Popular es consolida com una opció per als corredors de la província de València, amb proves en diferents municipis del Camp de Túria com ara Llíria, Riba-roja de Túria, La Pobla de Vallbona, Sant Antoni de Benaixeve, Loriguilla, Benissanó, Vilamarxant, Marines, Casinos i Bétera.

La finalitat del Circuit és fomentar la participació en activitats esportives i oferir al ciutadà la possibilitat de participar durant pràcticament tot l'any en proves de la comarca. El Circuit consta de 10 proves, de les quals s'ha de puntuar almenys en 7 d'elles per optar a la Classificació General i obtenir els obsequis de finisher.

Els corredors i corredores que vulguen participar en el circuit han de realitzar la seua inscripció, que és gratuïta, a la pàgina web de cronorunner. La inscripció al circuit no implica la inscripció a cadascuna de les proves, que s'ha de fer individualment. Les inscripcions estaran obertes fins a la quarta carrera, a causa de la impossibilitat de fer les set proves que es necessiten per a puntuar dins del circuit.

  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal