Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Trinquet Municipal El Rullo acollirà enguany el Trofeu 'Elisa Tarazona'

El Trinquet Municipal. El Rullo acollirà aquest any el Trofeu 'Elisa Tarazona', una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria en col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana. Aquest trofeu neix com a reconeixement a la primera dona pilotari, nascuda a Riba-roja de Túria, que va destacar en la modalitat d'escala i corda durant els anys 70.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, va anunciar aquest esdeveniment després de la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Federació de Pilota Valenciana, al qual va assistir també el president Vicent Molines. La firma es va formalitzar al Trinquet Municipal. El Rullo el passat 10 d'abril, després d'una partida de professionals en la qual Mario i Salva van imposar-se 60-20 a Diego i Jesús.
El conveni estableix la celebració d'un mínim de 30 partides en 24 jornades anuals, incloent-hi la final de la Lliga CaixaBank d'Escala i Corda Pro2, la semifinal de la Copa Caixa Popular Pro Raspall Femení i les semifinals i finals del Trofeu Ajuntament de Riba-roja de Túria, entre altres competicions professionals. A més, es preveu la participació de la Federació de Pilota Valenciana en jornades de promoció de la pilota a les escoles i altres esdeveniments com les finals autonòmiques d'Escala i Corda de Clubs i els Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana.

Tant Molines com Raga van destacar la importància d'aquest conveni per a la promoció de la pilota valenciana a la ciutat i la comarca del Camp de Túria. Molines va elogiar les instal·lacions del Trinquet Municipal. El Rullo, considerat el més modern de la Comunitat Valenciana, mentre que Raga va agrair el suport de la Federació per a impulsar aquest esport a la localitat, destacant la inversió realitzada en la rehabilitació del trinquet.

Amb la celebració del Trofeu Elisa Tarazona, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria busca que la pilota valenciana esdevinga un dels esports més populars a la zona, amb una especial atenció a les modalitats d'escala i corda, galotxa i raspall, incloent-hi també la participació femenina. L'objectiu és convertir la pilota valenciana en una pràctica esportiva ben estimada no només a Riba-roja, sinó també a tota la comarca, afirma l'alcalde Robert Raga.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal