Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El treball en els espais verds de Bétera és reconegut amb el projecte Viles en Flor

Aquest projecte és una iniciativa de ASFPLAN per a reconéixer el treball dels municipis per millorar els espais verds públics.

El municipi de Bétera ha rebut avui la visita d'un jurat especialitzat en el marc del projecte Viles en Flor, una iniciativa de l'Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLAN), que busca valorar les actuacions dels municipis en la millora dels espais verds públics. Aquesta jornada ha estat organitzada per l'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Parcs i Jardins, amb l'objectiu de mostrar els esforços locals per potenciar els entorns naturals i fomentar la consciència ciutadana en la seua preservació.

El recorregut del jurat, format per professionals del sector com Ana Montilla, tècnica de Medi Ambient en la Diputació de València, Gema Palanca, de Paisatgistes del Mediterrani PAIMED, i Rosa Muñoz, coordinadora de Viles en Flor, ha inclòs diverses zones verdes de la localitat, acompanyats per l'alcaldessa Elia Verdevío i el regidor de Parcs i Jardins, Carlos Abad.

Durant la visita, l'alcaldessa ha destacat l'important treball fet des de l'Ajuntament per millorar els espais verds públics, impulsant la gestió sostenible, l'educació ambiental i la participació ciutadana en la preservació del medi ambient. En aquest sentit, s'ha subratllat l'impacte positiu dels nous contractes de manteniment i neteja dels espais enjardinats i zones verdes, posant de manifest un canvi notable en la gestió mediambiental municipal.

Pel que fa als espais destacats enguany, es valora l'edifici d'Urbanisme, la Masia la Barraca, el carrer Mar Balear, el passeig central de Mas Camarena i la zona exterior del Centre Cívic, que han estat seleccionats per mostrar les millores fetes i la diversitat dels entorns naturals de Bétera. A més, s'ha destacat el paper del viver municipal i del Taller d'Ocupació de Jardineria, que ofereix formació i oportunitats laborals als veïns interessats en aquest àmbit.

Des de la regidoria de Parcs i Jardins s'ha posat en relleu la importància de continuar treballant per mantenir i millorar els espais enjardinats del municipi, amb l'objectiu de proporcionar un entorn urbà que afavorisca la qualitat de vida dels habitants de Bétera. Així mateix, s'ha destacat la col·laboració amb l'empresa Centre Verd en la prestació dels serveis de neteja i manteniment dels espais verds, que han experimentat una notable millora en termes quantitatius i qualitatius.

En definitiva, l'impuls de polítiques municipals orientades a la preservació del medi ambient i al foment dels espais verds públics reflecteix el compromís de Bétera amb el desenvolupament sostenible i el benestar de la seua ciutadania. Això queda palés en la participació del municipi en iniciatives com Viles en Flor, que reconeixen i valoren els esforços locals en aquest àmbit.

   




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal