Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El tercer 'Encuentro Empresarial' d'Olocau, a punt per a impulsar l'economia local

         


   

 



Olocau es prepara per al seu tercer "Encuentro Empresarial", una jornada plena d'oportunitats per als negocis!

En Olocau, els preparatius per al tercer Encuentro Empresarial estan en la seua recta final. El dimarts a la vesprada, en una reunió celebrada en l'Espai Co-Working, l'Ajuntament i ACEO (Associació de Comerços i Empreses d'Olocau) van discutir els últims detalls per a l'esdeveniment. Aquest esdeveniment, programat per al diumenge 12 de maig a les 9:30 hores al Mas del Capellà, està orientat als comerços, autònoms i empreses, amb l'objectiu de potenciar el sector econòmic en l'àmbit local i comarcal, millorant les oportunitats de negoci.

L'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero; la regidora de Comerç, María José Guevara; i l'agent d'ocupació i desenvolupament local, María José Rel, van representar l'Ajuntament en la reunió. Van dialogar amb els representants de ACEO sobre diversos aspectes relacionats amb la planificació de la trobada. Així, es van tractar les invitacions, els ponents participants, la logística i els darrers detalls per a concloure l'organització.

Després de la reunió, el primer edil d'Olocau va expressar la seua confiança en què aquesta tercera edició del "Encuentro Empresarial", manifestant que "serà un gran èxit i contribuirà al desenvolupament econòmic i a la creació de riquesa i ocupació". Segons Ropero, "aquest esdeveniment s'ha convertit en una cita de referència al Camp de Túria i, per això, des de l'Ajuntament i ACEO, ens hem esforçat per a oferir una jornada molt interessant i profitosa per a tots els assistents".

   


   




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal