Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Govern Garanteix la Reforma de l'Assistència Jurídica Gratuïta Segons les Demandes de l'Advocacia


El ministre de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts, Félix Bolaños, ha anunciat hui al Senat que el Govern està compromés a reformar el reglament de l'Assistència Jurídica Gratuïta seguint les peticions del Consell General de l'Advocacia, amb la màxima celeritat possible. Durant la sessió de control a l'Executiu i en resposta a una pregunta de la senadora de UPN Mar Caballero, Bolaños ha subratllat la importància que els advocats del Torn reben una remuneració justa, en línia amb la tasca que desenvolupen.

Per al ministre, millorar les condicions dels professionals que representen els ciutadans sense recursos és fonamental per garantir l'efectivitat de la tutela judicial. "Assegurar que tots els ciutadans, independentment de la seua renda, puguen defensar els seus interessos davant dels tribunals és una prioritat per al Govern", ha afirmat Bolaños durant el seu discurs al Ple del Senat.

Prèviament, el ministre ha assenyalat diversos aspectes del reglament que necessiten ser modificats, com ara la revisió dels barems i la inclusió de noves actuacions no contemplades actualment. A més, ha recordat que la reforma del reglament i l'enviament d'una nova llei d'Assistència Jurídica Gratuïta al Parlament formen part del Pla Normatiu del Govern per a l'any 2024.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal